Høj kvalitet køkkenmaskiner
designet og udviklet til dig i Australien
 
"Som de siger: du betaler for KVALITET, og KVALITET modstår tidens tand" - Justin Chellis, Ayr, Queensland.
100% Ægte Frugt, 97% Fedt Fri, Gluten Fri, Gelatine Fri, fuld af probiotika og antioxidanter.
Froothies frugt er individuelt lynfrosset, hvilket betyder, at det blev frosset på toppen af sin friskhed og ikke har svømmet rund i en eller anden sukkerholdig sirup. Det er også den primære ingrediens i blandingen - Du får mindst 3 deciliter frugt i din smoothie!

Alt dette frugt betyder, at ikke nok med at du kommer tættere på dit daglige behov for frugt pr. dag (4 dl pr. dag!), Men du får også et TON fiber (mindst 8 gram i en lille). Og jeg er sikker på, vi alle har hørt om fordelene ved fiber fra havregryn/morgenmadsprodukter, men for at huske jer på det, kan det hjælpe med at forhindre kræft og hjertesygdomme!

Men frugt er ikke det eneste der skal i en smoothie, vel? De eneste andre komponenter i vores smoothies er vores yoghurt barer ... 97% fedt fri, gluten fri og gelatine fri!

Kom og prøv vores smoothies, og føl glæden ved at give din krop noget, som ikke kun er godt for dig, men som vil vise sig at være den lækreste smoothie, du nogensinde har prøvet ... GARANTERET


Copyright Athena Solutions Pty Ltd

 

contact info

  • Athena Solutions Pty Ltd – Froothie (NL) Unit 4, 173-181 Rooks Road Vermont VIC 3133 Australia VAT number: NL 824103099B01

INSTAGRAM