Høj kvalitet køkkenmaskiner
designet og udviklet til dig i Australien
 
"Som de siger: du betaler for KVALITET, og KVALITET modstår tidens tand" - Justin Chellis, Ayr, Queensland.

NY OPTIMUM P200 DEHYDRATOR – DEN MEST STRØMLINEDE MODEL ER HER!

Tilbered sunde snacks hjemmefra

Optimum P200 Dehydrator vil hjælpe dig med at bevare og omdanne dine friske varer og rester til nye og lækre fødevarer!


NY OPTIMUM P200 DEHYDRATOR – DEN MEST STRØMLINEDE MODEL ER HER!

RRP: 349 dkk

OPTIMUM P200 INKLUDERER:

 • Udstyret med 40-timers digital timer
 • Justerbar termostat
 • Omfattende Dehydrering Guide
 • 5-års garanti
 • Non-stick og maske bakker, lette at rengøre
 • Unik specialfremstillet rengøringsbørste
 • Adgang til ekspert supportteam
 • 30 dages pengene tilbage garanti

For mere information om dele og inklusioner, venligst klik HER

  Optimum P200 10-Tray Dehydrator   Optimum P200 6-Tray Dehydrator   Excalibur 2900 Dehydrator
Bakker:  
10 BPA Fri bakker – kan komme i opvasker
 
6 BPA Fri bakker – kan komme i opvasker
 
9 BPA fri bakker
Putere:  
800W
 
630W
 
600W
Tørresys tem:  
Paralex Tørresystem
 
Paralex Tørresystem
 
Paralex Tørresystem
Garanti:  
3 år hjemmebrug (5 år tilvalg) eller 1 år kommerciel
 
3 år hjemmebrug (5 år tilvalg) eller 1 år kommerciel
 
5 år hjemmebrug og 1 år kommerciel
Justerbar Termostat:  
Ja
 
Ja
 
Ja
Temperatur:  
29-68
 
29-68
 
29-63

  Optimum P200 10-Tray Dehydrator   Optimum P200 6-Tray Dehydrator   Sedona Dehydrator
Bakker:  
10 BPA Fri bakker – kan komme i opvasker
 
6 BPA Fri bakker – kan komme i opvasker
 
9 Bakker
Putere:  
800W
 
630W
 
600W
Tørresys tem:  
Paralex Tørresystem
 
Paralex Tørresystem
 
Dual Fan Teknologi
Garanti:  
3 år hjemmebrug (5 år tilvalg) eller 1 år kommerciel
 
3 år hjemmebrug (5 år tilvalg) eller 1 år kommerciel
 
5 År hjemmebrug
Justerbar Termostat:  
Ja
 
Ja
 
Ja
Temperatur:  
29-68
 
29-68
 
30-68 Grader C

FUNKTIONER AF P200 FOOD DEHYDRATOR:

Dehydrering er en af ​​de ældste og mest effektive former for levnedsmiddelkonservering, og tillader konservering af fødevarer i længere perioder ved at fjerne fugten i kød, frugt og grøntsager, hvilket gør dem i stand til at holde i månedsvis i stedet for dage uden nedkøling.

Der er mange sundhedsmæssige fordele forbundet med tørrede madvarer, herunder koncentreret smag, opretholdelse af værdifulde vitaminer og mineraler samt nul konserveringsmidler, tilsætningsstoffer eller kemikalier.

Optimum P200 Food Dehydrator er specielt designet til at imødekomme kravene fra en travl husholdning takket være 6- eller 10-bakke design.Optimum P200 6- og 10-bakke versionerne har begge et effektivt Paralex tørresystem, der giver en effektiv og jævn luftstrøm.

Den er nem at bruge og det alsidige design er udstyret med en 40-timers digital timer, en justerbar termostat og en omfattende tørring vejledning.

Dele: De to non-stick plader tillader dig at dehydrere våde ingredienser såsom frugt roll-ups, yoghurt stropper og mere. De to maske-plader tillade mindre ingredienser såsom urter, hindbær og druer at tørre uden at glide gennem bakkerne

  P200 Food Dehydrator 10 Tray   P200 Food Dehydrator 6 Tray
Dimensioner:  
:   L 38.5 cm x H 50.5cm x D 49 cm
 
6 Tray: L 38.5 4cm x H 31cm x D 49 cm
Bakke Dimensioner:  
L 34.5cm x H 4.5cm x D 37cm
 
6 Tray: L 34.5cm x H 4.5cm x D 37cm
Vægt:  
9.28kg
 
6.73kg

30 DAGES PRØVEPERIODE – PENGENE TILBAGE GARANTI

* Påkrævede Felter

349 dkk

349 dkk

Pris inkl. moms, ekskl. 75DKK leveringsomkostninger

VI GARANTERER TIL TILFREDSHED.
KLIK HER FOR MERE INFORMATION… DU VIL BLIVE FORBLØFFET!

INDUSTRIENS MEST OMFATTENDE GARANTI INKLUDERER MOTOR OG DELE,
ARBEJDE OG FORSENDELSE, GARANTI OG KUNDESUPPORT

NØGLEFUNKTIONER:

 • INDLEDNING

  Det har aldrig før været så nemt at indtage din daglige anbefalede mængde frugt og grøntsager end det er med Optimum P200. Optimum P200 Dehydrator vil hjælpe dig med at bevare et stort antal fødevarer med samme smag som deres friske kolleger, og samtidig opretholde værdifulde næringsstoffer.

  Dehydrering er en af ​​de ældste og mest effektive former for konservering af fødevarer. Dehydrering giver dig mulighed for at bevare mange typer af mad på ubestemt tid ved at fjerne fugt i kød, frugt og grøntsager, hvilket gør dem i stand til at holde i månedsvis i stedet for dage uden nedkøling. Der er mange sundhedsmæssige fordele forbundet med tørrede levnedsmidler, herunder koncentreret smag, opretholdelse af værdifulde vitaminer og mineraler samt nul konserveringsmidler, tilsætningsstoffer eller kemikalier.

  Ud over at fastholde næsten 100% af næringsindholdet i maden, betragtes dehydreringsprocessen bredt som en af ​​de nemmeste og mest økonomiske metoder til opbevaring af fødevarer. Optimum P200 Dehydrator giver dig mulighed for at bevare friske, nærende fødevarer i dit eget hjem til en brøkdel af prisen, med en levetid på op til årtier.

  Optimum P200 Dehydrator er nemt at bruge,alsidig og er udstyret med en 40-timers digital timer, justerbar termostat og omfattende tørring vejledning.

 • 6 ELLER 10 BAKKE FØDEVARE DEHYDRATOR

  Optimum P200 Dehydratoren fås med 6 bakker eller 10 bakker, hvilket tilbyder den bekvemmelighed det er, at dehydrere i større portioner. Da de fleste fødevarers næringsstoffer og enzymer er lysfølsomme, er skufferne mørk-lagte for at sikre maksimal bevaring af næringsstoffer. Rengøring af tørreskabets bakker er en simpel proces, da hver af de individuelle bakker passer bekvemt i opvaskemaskinen.

 • PRECISIONSTØRRING

  Optimum P200 Dehydratorens Paralex Tørresystem betyder, at luften bliver jævnt fordelt i alle bakker fra top til bund, front til bag. Dette eliminerer smagsforurening og sikrer en konsistent luftstrøm.

 • DIGITAL TIMER OG JUSTERBAR TERMOSTAT

  Optimum P200 Dehydratorens unikke digitale timer tillader dig at tilpasse din mads tørringsproces (programmering varierer fra 1 til 40 timer). Med timerfunktionen kan du dehydrere mens du sover på grund af dehydratorens evne til sikkert at slukke når tørringen er færdig. Optimum P200 Dehydratorens let anvendelige og justerbare termostat betyder, at du kan justere temperaturen til netop det, der passer til din mad og niveau af konservering påkrævet.

 • NON-STICK BAKKER OG MASKE BAKKE INKLUDERET:

  Optimum P200 Dehydrator leveres med 2 x Optimum non-stick og 2 x Optimum maske bakker inkluderet. Med non-stick bakkerne kan du lave tørrede fødevarer fra våde ingredienser som frugt roll-ups og meget mere. Maskebakkerne giver dig mulighed for at tørre mindre madvarer såsom hindbær, druer eller kirsebær, uden at de glider gennem bakkerne. Non-stick og maske bakkerne er genanvendelige - du skal blot vaske i varmt sæbevand og lad dem lufttørre.

 • BRUGERVENLIG

  Forberedelse af tørrede fødevarer i hjemmet er nemt med Optimum P200 Dehydrator. Den har en bred vifte af anvendelser, og giver dig mulighed for naturligt at tørre uden tilsatte konserveringsmidler. Værdifulde vitaminer og mineraler bevares, hvilket skaber en lækker og naturlig sprød konsistens uden brug af kemikalier og tilsætningsstoffer. Tørretider vil variere afhængigt af rumtemperaturen, relativ fugtighed og fugt niveauer i den mad, du tørrer.

  De mange forskellige anvendelser omfatter; frugter såsom æble, pære, blommer og tomater;  bladgrøntsager som grønkål og kål; rodfrugter, såsom roer, pastinak og gulerødder, champignon og meget mere.

 • REN OG SIKKER

  Optimum P200 Dehydratoren individuelle hylder kan bekvemt vaskes i opvaskemaskine, og apparatet kommer med en unik skræddersyet rengøringsbørste. Rengøring af tørreskabet er en simpel proces. Du skal blot fjerne bakkerne og tørre både de udvendige og indvendige overflader af enheden med en varm fugtig klud og et mildt rengøringsmiddel.

For Mere Information

 • Klik her for at se tredieparts verificerede udtalelser 
 • Klik her for at se demonstations videoer 
 • Klik her for at se vores franchise kunder

Alle vores udtalelser er verificerede som værende sande

Copyright Athena Solutions Pty Ltd

 

contact info

 • Athena Solutions Pty Ltd – Froothie (NL) Unit 4, 173-181 Rooks Road Vermont VIC 3133 Australia VAT number: NL 824103099B01

INSTAGRAM