Høj kvalitet køkkenmaskiner
designet og udviklet til dig i Australien
 
"Som de siger: du betaler for KVALITET, og KVALITET modstår tidens tand" - Justin Chellis, Ayr, Queensland.

PRÆSENTATION AF OPTIMUM G2.1 PLATINUM SERIES BLENDER

Slanke, sofistikeret og rigtig praktisk – den mest avancerede blender inden for "optimum" apparaterne med seks forudindstillede programmer frugt,sorbet,maling, suppe, saucer avanceret 6 blade rustfrit stål.PRÆSENTATION AF OPTIMUM G2.1 PLATINUM SERIES BLENDER

RRP: 6.790 dkk

OPTIMUM G2.1 PLATINUM TILBEHØR OG FUNKTIONER:

 • Elegant enkel LED touchscreen panel
 • Seks automatiske, et-tryks automatiske programmer
 • Præcis, finjusteret manuel funktionalitet
 • UL, CE og FDA godkendt Eastman copolyester BPA Gratis kande med låg og hætte
 • Våd og tør multi-funktions 6-bladet rustfrit stål samling
 • Kraftig tamper til bedre behandling og blanding
 • GRATIS Nøddemælkspose
 • GRATIS 104-sider omfattende hard-back opskriftsbog
 • 30 dages penge tilbage garanti!
 • Adgang til ekspert supportteam
 • International Garanti

For mere information om dele og inklusioner, venligst klik HER

    Optimum G.21 Platinum Series   Vitamix Pro Series 500
Motor:   2,835 Watts   2 Peak HP Base Motor
Type:   Hjemmebrug & Kommercielt   Hjemmebrug
Blad:   6 blad samling   4 blad samling
Bladkvalitet:   Rustfrit stål   Rustfrit stål
Kandestørrelse:   2 Ltr   2 Ltr
Kandematerialer:   Eastman Tritan Copolyester BPA Fri   Eastman Tritan Copolyester BPA Fri
Kandegear:   Metal   Metal
Kande Base/Kobling:   Metal   Metal
Digital Panel:   ja   Nej
Programmerede Cyklusser:   6 Forprogrammerede indstillinger   3 Forprogrammerede Indstillinger
Vægt:   5.5 kg   5 kg
Garanti:   10 år på Motoren, 5 År på andre dele eller 12 måneder på kommercielt   7 år garanti
    Optimum G.21 Platinum Series   Bledtec Designer 725
Motor:   2,835 Watts   1,725 Watts
Type:   Hjemmebrug & Kommercielt   Hjemmebrug
Blad:   6 blads samling   2 blads samling
Bladkvalitet:   Rustfrit stål   Rustfrit stål
Kandestørrelse:   2 Lt   1.7 Lt
Kandemateriale:   Eastman Tritan Copolyester BPA Free   Eastman Tritan Copolyester BPA free
KandeGear:   Metal   Metal
Kande Base/Koblingsdel:   Metal   Metal
Digital Panel:   Ja   Ja
Programmerede Cyklusser:   6 Forprogrammerede indstillinger   6 Forprogrammerede indstillinger
Vægt:   5.5 kg   10.7 lbs
Garanti:   10 år på motoren, 5 år på andre dele eller 12 måneder på kommercielt   8 Års garanti
ELEKTRISKE: Seks automatiske, et-tryks knap programmer, der tilbyder muligheden for at skabe perfekte smoothies, sorbeter, nøddemælk, supper, saucer, eller malede jordnødder og kaffe.Præcis, finjusteret manuel kontrol: Giver mulighed for at indstille tiden og hastigheden til netop de parametre du ønsker, eller blend først for større blødhed.
KANDE: Våd og tør multifunktionskande, omfatter hætte og låg
varme-Resistent Polycarbonat 2 Ltr kande
RENSNING: Det innovative design gør rengøring af din Optimal G21 - Platinum Series blender let
– Der er ingen grund til at fjerne bladene!
STRØM: 220-240V/50-60HZ
TILBEHØR: Kraftig tamper, nødde-mælkepose
PRODUKT-DIMENSIONER: 20*21*51cm
PRODUKT-VÆGT: 5.6 KGS

hJEMMEBRUGS FUNKTIONER

  • Frugt smoothies Optimum er designet til at lave de bedste frugt smoothies til både hjemmebrug og kommercielle miljøer, knuse is og frugt på få sekunder.

  • Grønne smoothies Grønkål, salat, selleri, spinat, agurk, mynte, banan eller gulerod, Optimum vil sørge for at din grønne smoothie er homogen og uden fibrer.

  • Kværning af nødder og korn Optimum's 6-Blads samling tillader let kværning af hele korn, bønner og ris samt æltning af brøddej klart til ovnen.

  • Knuser is Motoren med 3 hestekrafter tillader Optimum at knuse store mængder is på sekunder, perfekt til smoothies, slush ice og is.

  • NøddesmørChokolade Hasselnød, Peanut Butter, Mandel Smør... you name it! Optimum fremstiller de lækreste tilsætningsfri slags nøddesmør, med bare én ingrediens.

  • NøddermælkMix nødderne med noget vand, blend, filtrer og server for en naturlig mælke-fri skål mogenmadsprodukt.

  • Is fra frozen frugt Optimum omdanner dine yndlingsfrugter til en fedfri, smuk "uskyldig "skål is fri for konserveringsmidler.

  • Varme supper Den samme blender som kan lave frossen is kan også lave dampende varme supper fra helt naturlige ingredienser på under 10 minuter. Dette opnås med Optimum's utrolige hastighed som tillader blenderen at opvarme indhold gennem friktionsvarme.

  • Smørepålæg og dip Hvad enten du foretrækker en silkeblød hummus dip eller en tyk tomat sauce kan Optimum hjælpe dig med et bredt udvalg af dips og smørepålæg at vælge fra.

  • Friske Frugt Juicer Optimum kan let blende hele frugter og grøntsager, uskrællede og uskårne og fremstille sunde juicer fyldt med fiber. Og det bedste af det hele... intet går til spilde, så rengøring er let og hurtig.

  • Cocktails Cocktails kan fremstilles omrystet, rørt eller blendet med is som frosne godter på sekunder.

 • Omeletter På samme måde som Optimum kan lave varm suppe kan bladenes friktion også skabe smukke omeletter på få minutter!

Kommercielle funktioner

  • Knuser is på sekunder Optimum er en kraftfuld kommerciel blender, som er stand til at nå en høj hastighed (omdrejninger pr minut), og kan knuse is på få sekunder og derved producere homogene drikke med god konsistens og uden klumper.

  • Let at Reparere og VedligeholdeHigh-end holdbare komponenter er produceret af en af verdens mest eftertragtede blenderfabrikanter, hvilket tillader Optimum at modstå tungt arbejde i din juice bar eller cafe. I det usandsynlige tilfælde at noget går galt er reservedelene helt overkommelige i pris og lette at finde, og selve reparationen er simpel og ligetil i modsætning til hvordan det er hos de fleste af vore konkurrenter. Noter venligst at reparationscentre er tilgængelige rundt omkring i Australien hvis hastende behandling er nødvendig.

  • Effektiv og Holdbar Proprietær-kulbørstemotor Optimums unikke motor varierer sit energiforbrug afhængigt af den nødvendige strøm. Dette tillader blenderen at holde længere end konkurrenterne uden sammenbrud eller udfordringer hen ad vejen.

  • Rustfrit Stål 6-blad samling Optimum er udstyret med Japansk producerede klinger og kan pulverisere selv de tykkeste ingredienser uden problemer eller besvær.

  • Intelligent Overbebyrdelsesbekyttelse For ekstra holdbarhed, har Optimum en indbygget sensor som automatisk slukker motoren når den belastes for meget, hvilket forlænger Optimum's holdbarhed imens den foregriber og undgår sammenbrud. Hvis blenderen nogen sinde skulle slukke - tænd den blot igen.

  • Omdømme Optimum, som bliver anvendt i juice barer, cafeer og franchises over hele Australien, har vist sig at være en topklasses højkvalitetsblender og vinder virksomheders tillid over hele verden. Optimums fabrikant er også respekteret med over 30 års erfaring i industrien.

 • Froothie Support Froothie specialiserer sig i at opsætte og udvikle juice barer og cafeer i Australien og New Zealand, hvilket tillader os at få masser af erfaring i juice og smoothie industrien. Som vores kunde og en stolt ejer af en Optimum vil du modtage gratis smoothieopskrifter og værdifulde råd om, hvordan du kan udvikle en juicebar og forøge salget.


Lav nærende frugtsmoothies og saft i løbet af få sekunder med en blød, lækker konsistens.Opret lækker blød og sund sorbet.Mal forskellige kerner og frø med lethed og enkelhed.Opret lækre mejeriprodukt-fri nødder, mælk, sojamælk og meget mereOpret bløde og cremede næringsrige varme supper.Opret hjemmelavede smør, dips, dressinger og marinader i sekunder.

* Påkrævede Felter

6.790 dkk

6.790 dkk

Pris inkl. moms, ekskl. 75DKK leveringsomkostninger

Vi garanterer din tilfredshed – 30 dages pengene tilbage
Garanti
Klik her for mere info… du vil blive overrasket!

Industriens mest omfattende garanti Inkluderer Motor og Dele,
Garanti og kundeservice

 • Introduktion

  Elegant, sofistikeret og meget praktisk - Optimum G2.1 - Platinum Series blender er den mest avancerede blender inden for Optimum's sortiment af apparater.

  Vores leverandør, Optimum Appliances, er et australsk-ejet selskab, der har opbygget deres ry ved at udvikle produkter i verdensklasse, som derefter fordeles over hele kloden udelukkende via Froothie. De har fortjent dette renommé dels på grund af investeringen i en efterforskning af kundens behov - og så gøre, hvad der er muligt for at opnå et slutresultat af høj kvalitet.

  For eksempel har vi bedt vores travleste, mest kræsne kunder, hvad de virkelig har brug for fra deres blendere. De fortalte os, at de ville have et intelligent apparat, der skabte smoothies, supper og andre friske, sunde fødevarer så hurtigt og enkelt som muligt. Lige så vigtigt er dog, at de ikke ønskede den tekniske intelligens til at komme på bekostning af elegance.

  Velkommen til Optimal G2.1 - Platinum Series Blender: intelligent, alsidig funktionalitet ved et tryk på en knap - alt sammen i en forbløffende stilfuld eksteriør pakke.


 • HVORFOR TILBYDE OPTIMUM G2.1 - PLATINUM SERIE BLENDEREN?

  Froothie's mål er simpelt: At hjælpe mennesker følge en sundere livsstil og samtidig fremme vores eksklusive udvalg, Optimum. Vi ved at det at holde sig sund og spise de friskeste, mest nærende fødevarer er et must for dig. Hvor ellers vil du finde energien til at holde trit med din travle tidsplan?

  Den selvsamme tidsplan betyder imidlertid at du har brug for at tilberedelsen af disse fødevarer er så ligetil og problemfri som mulig. Vi ved også, at du har nået et sted i dit liv, hvor formen er lige så vigtig som funktionen. Det betyder at du har brug for at elske den måde et apparat ser ud på lige så meget som du elsker den måde det fungerer i dit liv.

  Optimum apparater har arbejdet hårdt for at designe en blender, der sætter et kryds i alle boksene: Smart og alsidig, med et slankt, moderne udseende. Resultatet: En Optimal G2.1 - Platinum Series blender, hvor kvalitet og alsidighed kombineres med et unikt og stilfuldt design.

 • FORDELE FOR DIG

  Det er dejligt at vide, at den høje kvalitet af det ydre rustfri stål af din Optimal G2.1 - Platinum Series blender passer problemfrit med din overordnede køkkenindretning. Men udseende er ikke alt. Du vil blive glad for at opdage flere "smarte og alsidige", funktioner og her er, hvad vi mener:

  • En elegant enkel LED touchscreen-panel:Denne klare, overskuelige display-skærm gør valget af det rigtige menupunkt til en leg.
  • Seks automatiske, et-tryksknap programmer: Opret perfekte smoothies, sorbeter, nøddemælk, supper, saucer, jordnødder eller kaffe ... hver med et enkelt tryk på en knap.
  • Præcis, finjusteret manuel kontrol:Mulighed for at indstille tid og hastighed til de nøjagtige parametre, du ønsker, eller blend først for øget homogenitet.
  • En stor multifunktions våd / tør kande:Ingen grund til at bruge separate kander til forskellige typer blenderjob.
  • Enkel at rengøre:Det innovative design gør rengøring din Optimal G2.1 - Platinum Series blender nem - der er ingen grund til at fjerne bladene!

  Selvfølgelig, som med ethvert Optimum apparat, er sikkerhed altafgørende. Det er derfor, Optimum G2.1 - Platinum Series blenderen fordobler den sikkerhedsmæssige beskyttelse - med automatisk beskyttelse imod overophedning af motoren, og elektrisk overbelastningsbeskyttelse for selve maskinen.

 • Vores Løfte

  Fordelene ved at være en Froothie kunde varer længe efter du bestiller din Optimum G2.1 - Platinum Series blender. Mens din nye blender tilbyder enkelhed ved et tryk på en knap, vil der altid være mere du kan gøre med det, så du vil ønske løbende vejledning og støtte til at få mest muligt ud af det.

  Derfor sikrer vi, at vores support team er der for dig, hvis du har brug for dem.

  Derudover, som en Froothie kunde, får du en unik, 1-måneders prøveperiode, når du køber din Optimuml G2.1 - Platinum Series blender. Hvis du ikke er tilfreds med din nye blender uanset af hvilken grund, så kontakt Froothie inden for den 30 dages periode.

 • Oversigt

  Vi kunne fortsætte med at lovprise Optimum G2.1 - Platinum Series blenderen ad infinitum ... Men der er ingen bedre måde at værdsætte dens fejlfri kombination af form og funktion end at opleve den i funktion i dit eget køkken.

  Den er stærk nok til at bruge i en travl juicebar, alsidig nok til en high-end café, og alligevel elegant nok til at bidrage til den fineste køkkenindretning. Kort sagt, Optimum G2.1 - Platinum Series blenderen er den perfekte fusion af stil og substans, du har ledt efter.

Copyright Athena Solutions Pty Ltd

 

contact info

 • Athena Solutions Pty Ltd – Froothie (NL) Unit 4, 173-181 Rooks Road Vermont VIC 3133 Australia VAT number: NL 824103099B01

INSTAGRAM