Høj kvalitet køkkenmaskiner
designet og udviklet til dig i Australien
 
"Som de siger: du betaler for KVALITET, og KVALITET modstår tidens tand" - Justin Chellis, Ayr, Queensland.
Optimum Ofte Stillede Spørgsmål
 

Hvilke funktioner har Optimum?

HJEMMEBRUG: Med en multi-funktions bladoforsamling og en hastighed, som kan nå op på svimlende 48.000 rpm, er Optimum© Blenderen er i stand til at udføre en række fødevarer forberedelsesfunktioner såsom at blande, terningskære, purere, hakke, blande, kværne, opvarme, fryse og piske forskellige former for fødevarer. Optimum kan blande alt fra frugt og grøntsager til kaffebønner, is, forskellige krydderier samt kød, så uanset om du ønsker at lave en dejlig varm suppe, en stor skål med is, en lækker grøn smoothie eller et helt måltid, er Optimum det rigtige for dig. Den kraftfulde motor og højhastighed blade kan håndtere frossen såvel som varm mad samt lækkerier ved stuetemperatur. Optimum er et fuldstændig enkelt køkken apparat, der er præget af kvalitet og raffinement.
 

KOMMERCIELT BRUG: Optimums motor på 2.238 - 2.611 Watt gør det muligt at modstå det tunge arbejde i en juicebar eller café, med knusning af is og fremstilling af de lækreste smoothies og juices på få sekunder. Man behøver ikke nippe og tygge, når man bruger Optimum; motorens hastighed og kraft betyder, at hver eneste drink bliver blandet til en glat tekstur for at sikre konsekvent kundetilfredshed. Optimum er udstyret med enten et 20, 35 og 45 sekunder automatisk blandingspanel eller med en kontakt for variabel styring, så brugeren kan lave en drink uden opsyn med et enkelt tryk på en knap, eller bruge mere sarte funktioner med drejning af en kontakt, Enkelt og bekvæmt!


Hvad gør Optimum anderledes end andre husblendere? Optimum er en blender af forretningskvalitet, som præsterer bedre og holder længere end almindelige husblendere, og samtidig fremstiller smoothies af juice-bar kvalitet og måltider af restaurant klasse.

Almindelige husholdnings blendere indeholder ikke den kræft, som er indbygget i alle Optimum blendere, og forsikrer, at de altid kan udføre forskellige køkkenopgaver. Når du køber en blender, er der tre ting du bør holde udkig efter: Motorens effektivitet, bladenes hastighed og støjniveauet. Optimum har en enorm motor, som kan nå op til 2.611 Watt. Knivene kan dreje med en hastighed på op til 48.000 rpm, og støjniveauet er på kun 80-90 decibel.
 


Hvad sker der, hvis blenderen ikke lever op til vores forventninger?

Firmaet kan i øjeblikket at tilbyde kunder en prøveperiode med mulighed for at returnere blenderen indenfor 30 dage fra datoen for modtagelsen af blenderen og få en fuld refusion. Dette giver dig mulighed for at prøve blenderen i dit eget køkken, før du beslutter, om du vil beholde den. Dette viser vores tillid til blenderens kvalitet og ydeevne. Endnu en service, som i øjeblikket tilbydes af Froothie, er en betydelig rabat på mere end 40%. Denne reduktion i prisen har til hensigt at opbygge mærkets omdømme i Australien og i udlandet, og dermed få anerkendelse og blive en signifikant konkurrent i en monopoliseret industri.
 


Hvorfor er Optimum dyrere end almindelige husholdningsblendere? 

Optimum har en forretningskvalitet status som en professionel blender til tungt arbejde. Med et pris spektrum på $431 - $641, kan det godt være, at den er dyrere end de fleste husblendere, men den er en højkvalitets enhed, som vil holde en livstid (10 års garanti for hjemmebrug), og etablere sig som din bedste ven i din køkken. Det siges jo, at man bør "spare penge men ikke ofre kvalitet". Optimum er indebegrebet af dette koncept.
 


Hvordan klarer Optimum sig i forhold til almindelige food processors?

Optimum er designet over mange år for at sikre, at den er i stand til at udføre flere blendefunktioner end en almindelig foodprocessor med det mål at leve op til samtlige af dine forventninger. Den 6-bladede kniv kan rotere med svimlende hastighed for at sikre, at Optimum kan udføre fødevareforberedelsesopgaver uden tab af effektivitet, og samtidig vise sig lettere at rengøre og styre.

Muligheden for at hakke og snitte fødevarer er også tilgængelig, når du bruger Optimum ved at pulsere mad gradvist uden at over-blende.

 


Hvordan virker Varm/Kold fødevare forberedelse mekanismen i Optimum?

Optimum er et unikt apparat, som er i stand til at fryse is eller opvarme en suppe. For forarbejdning af varm mad har Optimum mulighed for at blende fødevarer ved høj hastighed, og dreje de seks blade i rustfrit stål med 44,000-48,000 rpm og dermed producere friktionsvarme. På et par minutter vil suppe eller andre fødevarer kunne serveres dampende varm. Hvad angår de frosne ingredienser, takket være de samme hurtige klinger, vil de frosne fødevarer knuses med en utrolig hastighed, hvilket ikke efterlader tid til nogen smeltning og samtidig tillader blandingen at genfryse.

Bemærk venligst, at Optimums kommercielle blendefunktioner på 20, 35 og 45 sekunder gør det muligt at lave drikkevarer, herunder smoothies og juice, uden opvarmning af indholdet. Denne funktion er kun tilgængelig i kommercielle blendere, og gør det muligt for Optimum at operere ved forskellige hastigheder, automatisk at skifte hastighed samt sikre, at ingen friktionsvarme opstår.

 


Hvilke rengøringsinstruktioner bør følges med Optimum?

Det er utroligt nemt at rengøre Optimum apparater. For juice barer, som laver drinks og smoothies, er en hurtig skylning med vand alt, hvad der skal til. Når du tilbereder mere sofistikerede måltider såsom supper eller dips, skal du blot tænde for apparatet på høj hastighed i cirka 30 til 60 sekunder, mens beholderen er fyldt med varmt vand og opvaskemiddel og derefter skylle og tørre.

Hvad angår resten af overfladerne er en simpel aftørring med en våd klud det eneste, der er nødvendigt. Bemærk venligst, at Optimum ikke tåler maskinopvask, og venligst undgå slibende rengøringsmidler eller pulvere.

 


Er der opskrifter til Optimum?

I betragtning af, at du vil have så kraftfuld en madlavningsenhed mellem fingrene, medsender Froothie alle kunder en enorm 83-siders opskriftbog fyldt med de lækreste drinks og måltider - lige ved hånden. Din Optimum er i stand til at producere alle slags retter lige fra lækre nøddesmør til gourmet is til saucer og varme supper til en anderledes næringsrig smoothie til hver af sommerens dage. Der er ingen grænser, og vi tør godt t sige, uden at ville hindre dine kulinariske eventyr, at Froothies opskrifter vil få dine smagsløg til at balancere på kanten af stolesæddet med opskrifter designet specielt til Optimum.

For kommercielle købere forsyner Froothie jer med en fantastisk, enkel opskrift, som kan bruges som vejledning i juice barer og caféer til at lave overdådige smoothies og knust is. Opskriften er udviklet af vores mest erfarne medarbejdere, der har hjulpet med at udvikle koncessioner såsom Boost Juice og Pure Natural.

 


Knuser Optimum cellevæggene og frigiver enzymer?

Ja, Optimum bryder cellevæggene i rå fødevarer for at gøre enzymerne mere biotilgængelige. Uden behovet for at nedbryde store molekyler har tarmene mindre arbejde at udføre. Mere energi kan bruges på andre organer, der kan være syge eller forgiftede. Værdifulde næringsstoffer, som er låst inde i frugtkød, skræl og frø fra frugter og grøntsager kan ikke absorberes specielt nemt, når disse fødevarer blot tygges. Optimum knuser disse fødevarer til mikroskopiske partikler for at frigive deres ernæringsmæssige komponenter samt deres lækre smag.
 


Hvad er forskellen mellem de forskellig Optimum modeller?

Optimum 9200 - 2nd Generation er perfekt til at lave smoothies, juice, nøddesmør, varme supper, is, salsaer, dips osv. Optimum 9200 - 2. generation kommer også med en valgfri 10-års garanti, og er en blender af forretningskvalitet, som derfor vil holde i mange år uden nogen problemer.
 
Optimum 9400 er magen til Optimum 9200 - 2. generation, fremstillet ved hjælp af de samme holdbare dele af høj kvalitet. Den væsentligste forskel er funktionalitet: kontakt (9400) vs. knapper (9200 - 2. generation), samt de længere vinger og en mere avanceret motor i Optimum 9400.
 
Fordelene ved 9400 kontakten er mere kontrol, og fordelen ved 9200 - 2. generation med knapper er den automatiske timer funktion, som er perfektisk til smoothies og juice på farten. Den 6-bladede konstruktion af begge modellers knive er længere end i nogen anden blender, og giver mulighed for overlegen snitning, udskæring og kværning, perfekt til brug i hjemmet. Timerfunktionen i 9200 - 2. generation er endnu en god funktion til travle brugere, der ønsker en hurtig smoothie på farten!
 
Optimum 9900/9900A er forretnings-giganten for juice barer og kan lave hundredvis af drinks om dagen. 9900/9900A er mere kraftfuld og hurtigere end nogen anden blender i branchen, og vil udføre de samme funktioner, der er nævnt ovenfor, men ved en lidt hurtigere hastighed. Den ekstra kraft vil ikke gøre nogen forskel, når den anvendes i hjemmet, men er en fordel for vores store kommercielle kunder. Den lidt højere hastighed (44.000 vs. 48.000rpm) vil ikke gøre nogen væsentlig forskel i blandingsprocessen. 9900/9900A er designet hovedsageligt til drinks, og selv om den er i stand til at udføre de samme funktioner som 9200 - 2. generation og 9400 i et boligmiljø, er den ikke beregnet til dette formål. 
 

Copyright Athena Solutions Pty Ltd

 

contact info

  • Athena Solutions Pty Ltd – Froothie (NL) Unit 4, 173-181 Rooks Road Vermont VIC 3133 Australia VAT number: NL 824103099B01

INSTAGRAM